Friese Elfsteden ultraloop - Het laatste nieuws

30 april 2007

Helaas waren er voor dit jaar te weinig deelnemers, waarschijnlijk door de betrekkelijk late aankondiging. Maar voor volgend jaar komt hij echt op de agenda! Zie de site van de Marathon van Leens voor meer details.

9 januari 2007

Wie had dat gedacht: Ineke en Jan scheffer hebben het idee opgevat om te proberen in samenwerking met sv Friesland, de Elfstedentocht weer nieuw leven in te blazen. Zie de site van de Marathon van Leens voor meer details.

23 maart 2006

Helaas, dit jaar weer geen georganiseerde Elfsteden ultra. Misschien volgend jaar maar weer eens op eigen houtje. Het zou leuk zijn, als er dan weer een klein groepje bijelkaar te krijgen is.

9 juni 2005

Alle foto's staan er eindelijk netjes op. Toch maar zelf een automatisch fotoalbum gemaakt. Nu ga ik weer een tijdje andere dingen doen, harlopen bijvoorbeeld. Een pagina met links moet er echter op den duur ook nog bij.

7 juni 2005

Gastenboek toegevoegd, afgekeken van Jan van de Erve.
Ook een verslag gekregen van Carl Wilhelm, kan er ook nog wel bij.
Jim, één van de begeleiders van Theo, heeft een heel leuk fotoalbum gemaakt, ga ik ook doen met de foto's van Jan.

6 juni 2005

Vandaag het verslag naar ultraned gestuurd. Op deze plaats heb ik er alvast een paar foto's aan toegevoegd. De rest van de foto's komt later deze week.

4 juni 2005

12 uur geslapen, alles voelt weer redelijk normaal. Het verslag is in de maak, ik heb de eerste foto's van Jan ook al binnen.

3 juni 2005

We zijn weer thuis! De omstandigheden waren wisselend: Eerst mooi en warm weer, toen een spectaculair onweer, gevolgd door een paar uur druilerige regen. 's Nachts stak er een steeds harder waaiende wind op, die ook de hele dag aanhield. Daar hadden we tot Dokkum enig voordeel van...
Resultaat:
  • Adrie van Dijk: bij de finish na 26:36 uur.
  • Carl Wilhelm Wilke: bij de finish na 28:15 uur.
  • Theo Cloosterman: na ongeveer 18 uur gestopt vlak voor Bolsward (101 km) wegens een al bestaande blessure.
Op ultraNed komt nog een langer verslag. Meer details en foto's volgen nog op deze site.

Na gedane arbeid ....

2 juni 2005

Vandaag de laatste voorbereidingen: Eten kopen, (veel) kleding en schoenen (vier paar) klaarleggen. Naar verwachting blijft het niet helemaal droog.